Ahli Individu

photo: MRT Corp Malaysia

Ahli Individu

Mesej daripada Pengarah Pengasas kami, Natasha Zulkifli…..

Baru-baru ini kami telah merombak daftar keahlian bahagian belakang kami untuk memberikan pengalaman yang lebih diperibadikan dan unik untuk anda. Laman web Women in Rail Malaysia kini menawarkan keistimewaan Ahli Sahaja dan saya menggesa anda untuk SILA LUANGKAN MASA UNTUK MENDAFTAR SEMULA DIRI ANDA SEBAGAI AHLI kerana kami hanya akan merujuk kepada daftar keahlian baharu ini dalam komunikasi masa hadapan dengan anda.

Jika anda sudah menjadi ahli, kami harap anda akan terus menyokong kami, jadi SILA DAFTAR SEKALI LAGI DENGAN KAMI dan berikan kami butiran hubungan terkini anda. Saya memohon maaf atas kesulitan kepada anda, tetapi yakinlah, kami telah melabur banyak dalam sistem baharu ini untuk menyediakan semua ahli kami pengalaman keahlian yang dipertingkatkan dan lebih baik.

Jangan risau, keahlian kekal percuma kepada semua dan cabarannya sekarang hanyalah untuk memastikan capaian kami menangkap SEMUA wanita dan lelaki yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada aktiviti Women in Rail Malaysia kami. Women in Rail Malaysia juga mengalu-alukan pelajar universiti yang mengikuti kursus berkaitan rel atau mereka yang mempertimbangkan kerjaya masa depan dalam ruang rel.

Bolehkah saya membuat satu permintaan kecil? Bolehkah anda berikan kami alamat e-mel peribadi kerana ini memudahkan komunikasi sekiranya anda berpindah kerja pada masa hadapan.

Dengan cabaran COVID19 kini lebih terurus, kami merancang untuk kalendar yang sibuk pada tahun 2022 dan seterusnya, baik di Malaysia mahupun dalam talian, secara maya. Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk mendaftarkan diri anda dan rakan anda sebagai ahli!

wrlogo

Kedua, dan yang lebih penting, saya sangat teruja untuk berkongsi dengan anda tentang Women in Rail Malaysia yang memulakan inisiatif global untuk menghubungkan wanita dalam kereta api dari seluruh dunia!!

Memandangkan semua orang kini fasih dengan mesyuarat dalam talian, webinar dan bengkel, kami telah memulakan platform global yang unik untuk ahli Women in Rail Malaysia untuk dapat mengakses acara yang dianjurkan oleh wanita dalam organisasi kereta api di seluruh dunia dengan segera !

Dengan mengklik beberapa butang, anda akan dapat serta-merta menjadi ahli WOMEN IN RAIL CONNECT dan memanfaatkan diri anda untuk menghadiri acara yang dianjurkan oleh Women in Rail Malaysia, Women in Rail UK serta negara lain di mana Women in Rail ditubuhkan. .

Ini bukan sahaja akan meningkatkan jangkauan global anda tetapi juga membolehkan anda belajar dari negara lain dan mengambil bahagian dalam acara mereka yang akan memberi manfaat kepada pertumbuhan profesional anda serta kesejahteraan mental dan emosi. Peluang yang tidak ternilai untuk menjalin rangkaian dengan wanita dalam kereta api dari seluruh dunia, dari sini di Malaysia, akan membolehkan anda meluaskan jangkauan dan liputan global anda serta-merta.

Untuk mendaftar sebagai ahli WOMEN IN RAIL CONNECT, sila klik di SINI .

Kategori Keahlian

Member

Seorang wanita yang sama ada sedang bekerja dalam industri rel Malaysia atau mempunyai hubungan profesional atau bergabung dengan industri rel Malaysia, sama ada secara langsung atau tidak langsung.

Faedah Keahlian:
  • ​Membership is free.
  • Jemputan eksklusif untuk menghadiri ceramah, acara dan seminar kepimpinan Women in Rail Malaysia oleh profesional industri asing dan tempatan.
  • Menyertai Program Mentorship Women in Rail Malaysia sama ada sebagai mentor atau mentee.
  • Hadiri bengkel khusus yang direka untuk meningkatkan kemahiran profesional & keyakinan peribadi anda.
  • Terima makluman berita terkini.

Associate Member

Seorang lelaki yang sedang bekerja dalam industri rel Malaysia atau mempunyai hubungan profesional atau bergabung dengan industri rel Malaysia, sama ada secara langsung atau tidak langsung.

Pelajar (lelaki atau perempuan) yang kini berada di sekolah menengah, kolej atau universiti dan berminat dalam kerjaya masa depan yang berpotensi dalam industri kereta api.

Faedah Keahlian:
  • ​Membership is free.
  • Jemputan eksklusif untuk menghadiri ceramah, acara dan seminar kepimpinan Women in Rail Malaysia oleh profesional industri asing dan tempatan.
  • Sertai Program Mentorship Women in Rail Malaysia sebagai mentor.
  • Terima makluman berita terkini.